Real Time Analytics

Livet På En Kant

Plan för Ante snart färdig och Vovvelas på G

Publicerad 2012-07-21 12:03:22 i Vanlig vardag,

Tillsammans med några andra börjar nu en plan för Ante att upprättas. Äntligen börjar det kännas bra. Jag är så trött på den oseriösa svenska veterinärvården som verkar dyka upp lite här och var. Jag vill ha en hållbar häst och ingen rundsmörjning nu och då. Självklart, om det nu är problemet, är man väl så jävla illa tvungen, men i det här fallet var det ju uppenbart att hästen hade andra problem. Att sedan börja prata om tillväxtrubbningar och karpaltunnelsyndrom. Suck alltså! Är det inkompetens eller bara nonchalans? Tacksamt inser jag dock att jag inte köper när det kommer skit ur käften på någon längre. Lite logik tack! Jag kan erkänna att jag till en början köpte konceptet, men när jag insåg hur veterinären faktiskt själv forcerade fram en del insåg jag att jag får gå till botten med det själv.
Jag berättar mer i ett senare inlägg. Nu är det dags för Vovvelas, Vovve-kalas. Vson fyllde ju år i veckan och idag ska vi fira. Han vill ha ballonger, partyhatt och presenter.
Tyvärr var det inte så många som kunde komma idag, men vi firar vi som är här och resten firar honom imorgon då de kan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela