Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ni kanske trodde att jag överdrev

Publicerad 2012-07-17 20:10:59 i Vanlig vardag,

Sådant var inte fallet. Jag menar på fullaste allvar att jag tror att det här är något jag lider av. Nu under kvällen satt jag och läste på lite om sjukdomen, syndromet, eller vad man nu ska kalla det. Det går ju att bota. Iaf när jag läste på insåg jag att många tror att de drabbats av det här eller åtminstone har en lindrigare åkomma. Jag har inte det. Det är faktiskt så illa att det upptar mycket av mina dagar. Det hindrar också väldigt mycket jag vill göra och har gjort.

Någonstans hoppas jag att det här ska kunna leda till något bra och att jag själv ska kunna känna mig normal igen. Det skulle vara som en skänk från ovan. För att få tillbaka mitt vanliga jag, som jag var innan, är jag beredd att offra mycket kan jag säga. Imorgon blir det telefonsamtal.......nu jävlar ska jag bli kvitt demonen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela