Real Time Analytics

Livet På En Kant

När andra lägger sig ner för att dö....

Publicerad 2012-07-31 22:54:35 i Vanlig vardag,

...återuppstår jag på något mirakulöst vis och bara ger mig fan på att det ska gå.
 
När andra sedan säger att det är omöjligt tittar jag bara på dem och säger att det finns en lösning på allt. Bara du vågar leta och kan se den.
 
När andra snällt ber om ursäkt för att de finns till, och kanske ställde till med någo,t tar jag fram min ångvält och kör över det hinder som var ivägen. Det finns inget som inte går att platta till med min ångvält. På registreringsskylten står det: Träning ger färdighet!
 
När andra är rädda tar jag ett djupt andetag och simmar vidare även fast havet är svart och djupt. Det är omöjligt att se när hajen attackerar.
 
Inget får stoppa mig och det jag vill. Det är därför det alltid går. Även när det känns som jobbigast vet jag att jag överlever det. Det kanske bara får en annan lösning än den jag tänkt från början.
 
Den här gången är dock första gången som jag inte bara satt mig och deppat ihop en stund (för länge) utan istället börjat slåss. Det är första gången som jag insett att jag kan, bara jag vill och kämpar. Det ska gå! När jag sedan lyckats då ska jag tala om för dig hur man gör. Det kan ta en vecka, en månad, ett år eller kanske i sämsta fall, ett sekel. Hur lång tid det än tar. Ska jag tala om för dig hur jag gjorde. Felet är att du aldrig ens skulle ha vågat pröva från början.
 
Första hade du lagt dig ner för att det kändes som att du skulle dö, sedan hade du sagt att det är omöjligt, sedan hade du bett om ursäkt och sist, men absolut inte minst, hade du varit rädd för att hitta en lösning. Du kanske skulle ha misslyckats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela