Real Time Analytics

Livet På En Kant

Har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar

Publicerad 2012-07-27 10:16:29 i Vanlig vardag,

Jag förstod väl att du skulle falla för rubriken. Det skulle även jag gjort. Det tragiska är att den är sann. Nu kanske ni trodde att detta gällde mig? Haha, så är inte fallet! Nej, det här gäller boken jag inte kunde låta bli att köpa igår och tro det eller ej, för första gången på över ett år är jag faktiskt sugen på att fortsätta läsa min bok.
 
Inledningen på boken är:
 
"Jag är singel. Ogift. Ensam. Oälskad. Icke önskvärd. Försmådd. Solo. Alone.
Jag känner mig som en gammal Fiesta som står uppställd i ett garage och rostar. Annonsen i AutoTrader genererar inget som helst intresse. Det finns helt enkelt ett deprimerande stort antal nyare modeller där ute som bara haft en, varsam ägare. Tyvärr har jag haft flera väldigt klumpiga och mentalt labila ägare.Jag är tjugonio, eller om man nu ska vara nogräknad, snart trettio.
Jag är dessutom en arbetslös skådespelerska med baksmälla. Jag är meningslös, pinsam och luktar illa. Jag är som en svampinfektion."
 
Förstår ni nu att jag längtar tillbaka till boken? Den är ju tokrolig. Det jag fastnade för var det som stod på baksidan:
 
"Speeddejting? Dildodrinkar? Benmärg till middag? Sarah utesluter inget i sina försök att hitta den rätte.
Sarah Sargeant, skådespelerska/servitris, har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar. Torkan är så extrem att Bob Geldof nog hade arrangerat en välgörenhetsgala bara han vetat om det. De senaste fem månaderna har hon samlat mod till att bjuda ut den tunnhåriga bartendern med ölmage nere på stampuben, men när hon får till svar att han hellre stannar hemma och ser Narnia på dvd svär hon på att aldrig ha något med det motsatta könet att göra igen. Hennes familj och vänner tycker annorlunda. De anmäler henne till en dokusåpa (som hon visserligen inte vill vara med i, men rackarns vad det svider när hon inte blir uttagen), övertalar henne att gå på speed-dejting och att starta en blogg. Och helt plötsligt upptäcker Sarah att hon har ett uppdrag - att utforska femtio sätt att hitta den rätte.
Den roligaste, fräckaste och fyndigaste romantiska komedin sedan Bridget Jones dagbok."
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela