Real Time Analytics

Livet På En Kant

En ny hopptränare?

Publicerad 2012-07-08 19:42:14 i Vanlig vardag,

Jag hörde rykten igår om att en närliggande gård här som har ridhus och allt. En lite större ridanläggning egentligen är uthyrd, eller såld till en "bloggare". Nu är ju inte jag någon bloggläsare, men idag var jag in på en av hennes bloggar och jo, det stämde faktiskt. Ni kan själva läsa på http://darios.se.
 
Jag fattar det som att hon är hoppryttare och nu hoppas jag att vi kan få lite tillskott på hopptränare i närheten. Alla de som jag kan tänka mig att träna för ligger väldigt långt bort och den här anläggningen ligger på skrittavstånd hemifrån. Det skulle vara perfekt. Såg även att hon skrivit om MW som jag tränat för tidigare och mycket väl kan tänka mig träna för igen. Hon tränade också för en annan som inte alls bor långt härifrån som jag funderat på att pröva att träna för.

Jag och Ante vill ju tillbaka till den här formen igen.
 

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2012-07-08 19:57:45

Den där bilden är ju sååå underbar!

Svar: I know! Vi ska komma dit igen, snart. =)
Livet På En Kant

Postat av: fanny

Publicerad 2012-07-08 20:06:43

Heja heja! :)
Jag funderar också lite på att börja hoppträna då och då.

Svar: Hoppträning är bra. Hästarna tycker det är roligt och det är bra för konditionen. Dessutom är det bra med allsidig träning. Man måste ju inte komma till OS i alla grenar. ;-)
Livet På En Kant

Postat av: emelie

Publicerad 2012-07-08 20:20:22

Den formen? Inget illa menat men det ser inte direkt bra ut. Hästen hoppar upp sig lite väl mycket, och ser ut att vara lite väl nära hindret. Samt att dina skänklar är i bakknät på hästen.
(visst en enda bild och svårt att "säga" något när det bara är en bild, men om man väljer denna för att visa vad man vill tillbaka till så...)

Svar: Tyvärr tror jag bara att du är avundsjuk och det är fullt förståeligt! Det skulle jag också vara om jag såg en häst hoppa så och den inte var min. Och jo, vi kom för nära, banan var för svår när hästen bara var 4 med så snäva svängar så han överhoppade sig extremt. Det var med nöd och näppe att jag lyckades hålla mig kvar för normalt sett överhoppar han sig inte så.Efter att ha haft skadad häst första halvan av förra året, blivit sjuk och legat på sjukhus och inte kunnat börja rida igen förrän i december för att hästen ska vara med om en olycka igen i slutet på februari och återigen vara skadad. Jo, jag vill gärna tillbaka till formen där jag kan tävla igen.
Livet På En Kant

Postat av: emelie

Publicerad 2012-07-08 22:14:16

Det förklarar ju en del, men samtidigt så är det fotfarande en konstig bild att välja för att visa vad man vill tillbaka till enligt mig.
Och nej, jag är inte avundsjuk på en häst som jag har sett en enda bild på.

Postat av: Lisa

Publicerad 2012-07-09 11:48:50

Emelie: Personligen tycker jag att man inte kan skriva den kritik du gjort, baserat på ett kort..... Men det är vad jag tycker.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela