Real Time Analytics

Livet På En Kant

Börjar hitta en lösning till Ante

Publicerad 2012-07-20 22:38:11 i Vanlig vardag,

Jag red honom idag igen. Nu börjar en plan bearbetas fram här. Målet är redan färdigt och då är det bara vägen dit. Häromdagen såg jag reportaget om RGB i gomorron sverige på svtplay. Han berättade hur man utgick från tävlingen man skulle rida och sedan gjorde upp upplägget därifrån och till nutid. Det är ju fullt logiskt, men jag kör på samma nu när det gäller Ante.

Jag VET vad jag vill och jag ska dit. Sedan kan ni andra sitta och tänka att jag är dum i huvudet, hur fan jag lyckas eller vad det nu kan vara, men som jag sa precis: Det bara ska gå! Jag vägrar att det inte ska fungera. Mitt mål alltså. Vägen dit kan te sig bäst fan den vill. Där är jag öppen för många förslag.

Nu ska jag sova. Vson har kalas imorgon och även om det inte verkar komma så många ska vi ändå fira. Någon ville fira på söndag istället och det fungerar det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela