Real Time Analytics

Livet På En Kant

YES!!!

Publicerad 2012-01-14 09:52:24 i Vanlig vardag,

Just för sekunden är jag bara för nöjd med mig själv. Jag har precis lyckats få till en rekommenderaknapp till alla mina inlägg. Ni vet en sådan där knapp som rekommenderar ett inlägg i taget. Det är inte så lätt faktiskt. Man ska veta vad det ska stå i koden och man ska lägga in den på rätt ställe i kodmallen. Tjoho! säger jag bara.

Nu ska jag äta frukost färdigt. Sedan ska jag gå ner till stallet, eller innan det måste jag hitta min arbetsskjorta och tvätta den. Sedan ska jag ner till stallet. Idag släppte jag ut båda hästarna utan täcke. Ante verkade ha någon form av klåda igår för han fick klidamp när jag tog av honom täcket. Eftersom han sedan inte kunda klia sig ordentligt blev han arg och sparkade bakut inne i boxen och reste sig mot dörren. Han är verkligen en liten knäppgök. Jag tänkte att han skulle få byta box sedan när det kommer en fjärde häst. Det är nog inte så bra för honom att stå i just den boxen.

Iaf så tog jag ut honom på ridbanan så han skulle kunna rulla, men han fick ännu mer damp därute. Hunden fick damp inne i stallet och skällde som värsta galningen för att han inte fick vara med och "leka". Det hela slutade med att en från grannstallet tog sin bil och svängde förbi för de trodde att det hänt något och att mina häst var lös. Jag skulle ha svarat: "Nej, det är bara jag och min apcirkus som är ute."

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela