Real Time Analytics

Livet På En Kant

Wish me luck!

Publicerad 2012-01-29 10:18:11 i Vanlig vardag,

Om jag har tur kanske, kanske, kanske att jag är ägare till ett par sådana här när veckan är slut.

SPRENGER BOW BALANCE


Nu är det inte så att jag kommer att betala några 1595:- för dem. Det här jag ska skriva: "Jag skulle aldrig betala så mycket för ett par stigbyglar.", men i ärlighetens namn är det faktiskt inte sant. Jag SKULLE betala för dem, om jag kände att jag hade råd. Ärligt alltså! Nu kanske ni tycker att det är helt galet, men de är faktiskt bättre att rida i och jag som har ont i fötterna känner en otrolig skillnad.

Idag har jag en billigare variant i märket Hansbo och de är bättre för mina fötter än vanliga oledade stigbyglar. De exklusivare från Sprenger är ledade fyra gånger och är faktiskt ännu bättre.

Åter då till "mina" Sprenger. Om jag nu har en enorm tur får jag kanske mina helt gratis. Fatta, alltså, men det är verkligen om jag har tur, tur och åter tur. Jag vill inte berätta hur jag kan få dem, men jag skulle nästan gråta av glädje. Om ni nu verkligen vill veta hur det förhåller sig får ni facebook pma mig eller skriva en kommentar så jag kan skicka privat. Allt jag kan säga är att jag tänker ju inte stjäla ett par. =) Det här är totally legal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela