Real Time Analytics

Livet På En Kant

En fantastisk kväll!!!!! =D

Publicerad 2012-01-06 22:20:39 i Vanlig vardag,

Nu är kvällen till ändå och gästerna har åkt hem. Det blev väldigt trevligt och de tyckte jag hade väldigt nice lägenhet. Jag har inte den snyggaste soffan eller det perfekta hemmet just nu, men jag lyckas på något sätt alltid att få det trevligt. Antar att jag helt enkelt bara är begåvad med det.
Städa hann jag också, även om man undrar om det var värt att diska när man ser hur det ser ut när "lamporna släckts". Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Just i det här fallet vet jag inte om bilderna gör placet rättvisa, men varsågoda. Här är bilderna från idag och ikväll.

Det här var köksbordet när jag var färdig. Älskar den här ljusstaken.


Det här är från köksdelen och bortåt. Gardinerna hängde jag upp igår när jag började städa undan julen. Lite väl somriga kanske de är, men jag gillar dem. De får hänga uppe tillsvidare. 


Hunden softar i soffan i väntan på gästerna.


Här är från soffan mot ytterdörren. Mellan toadörren och dörren till loftet har jag hängt upp en ny hängare. Den syns inte så bra härifrån, men jag ska ta en bättre bild så ni får se sedan.


Här är rörorna färdiga att serveras. Den till vänster är med skinka, gräslök och pepparrot. Den till höger är med räkor.


Så här ser det ut nu sedan gästerna har gått hem. Jag tror att en kandelaber skulle göra sig bäst på öppna spisen, men tillsvidare får de här ljusstakarna duga.


Som ni förstår ska jag hänga upp nyckelskåpet. Hade tänkt hänga det ovanför hängaren jag hängde upp, men jag glömde det. Nåväl, det står bra där det står så länge. Ska fixa några lådor till facken så man slipper se oordningen som blir.



Här är sovrummet med en halv säng. Fast det är inte riktigt en halv säng. Jag tog "min mans" madrass och bäddade bredvid. Just nu är jag fullt nöjd med honom.

 
Så här ser det ut från soffan in i sovrummet. Mysigt tycker jag.


Sedan till den riktiga frågan: Var det värt att diska innan????

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela