Real Time Analytics

Livet På En Kant

Två riktigt fula bloggare

Publicerad 2012-01-29 19:29:14 i Tvåbenade problem,

Jag har ju beskrivit hur ointresserad jag är av att läsa andras bloggar. Idag gjorde jag det ändå. Först läste jag Jockibois blogg och då slog det mig hur förbannades ful han är. Det var typ tredje gången jag var in på hans blogg idag som jag insåg hur avtändande han är på bilden på hans header. Under tiden jag sitter där och tänker på hur ful han faktiskt är (Det sjuka är att jag ändå är inne och läser bara för att de han skriver är så bisarrt.) kommer jag på att jag faktiskt hamnade på hans blogg genom att jag läste en annans. En tjejs blogg. Hanna Widerstedt heter hon och hon är om möjligt ännu fulare faktiskt. Otroligt att läpparna sitter kvar där de är och att de inte fallit ner och hänger i brösthöjd. Att sedan ha spättat upp ögonen med något så hon ser helhög ut gjorde ju inte saken bättre.

Igår tänkte jag innan jag åkte på jobbet, fy fan vad snygg jag är, och om ni frågar mig idag igen så var jag faktiskt riktigt, riktigt snygg. Det var nästan så att jag tänkte att jag skulle lägga ut en bild här, men jag hade lite bråttom och hoppade det. Jag lovar att fixa en nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela