Real Time Analytics

Livet På En Kant

Styrt upp bloggen lite

Publicerad 2012-01-24 22:02:34 i Vanlig vardag,

Det känns som att bloggen fått lite nya inriktningar och därför har jag valt att börja flytta en del inlägg till kategorin Tvåbenade problem. Den kanske borde hette något annat i stil med två ben på jorden och ett som hänger fritt och dinglar, men jag tror vi fattar om den bara heter tvåbenade problem. Där kommer alla snopp, mans, och andra störda mansinlägg att hamna. Det verkar ju även som att jag sträckt mig till kvinnor med tanke dagens ena inlägg om att dejta en tjej.

Jag har funderat lite på hästinläggen om jag ska lägga alla dem i samma bunt, men jag är lite osäker på det. Det är ganska bra att ha dem uppdelade också. De kategorierna får väl lösa sig naturligt bara.

Idag blev en dag med galet mycket besökare och jag vet ärligt inte vad jag gjort. Även om jag satte upp ett mål med fler besökare hade jag ingen tanke om att öka antalet så drastiskt på bara någon dag. Jaja, ingen är väl mer nöjd än mig. Jag ska fortsätta i samma anda och målet är kvar på en miljon besökare. Det enda jag kan göra för att nå målet är ju att leverera och det tänker jag fortsätta med.

Om ni undrar var hundbajshistorierna som så många frågat efter tagit vägen så bajsar hunden väldigt ofta i skogen numer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela