Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ska jag behöva sova med kniv nu också?

Publicerad 2012-01-19 22:32:09 i Vanlig vardag,

Nu när besvikelsen har lagt sig över sveket jag kände tidigare ikväll har jag börjat tänka lite mer sakligt. Vad fick han mer? Min adress kanske? Ska jag behöva bli helt jävla paranoid nu. Jag är faksikt allvarligt rädd för personen. Om jag vet att han har min adress kommer jag nog att ha svårt att sova om nätterna, vilket jag redan haft ett tag.

Det blir väl kanske som det var förut ett tag. En kniv bredvid sängen känns som en bra säkerhet. Jo, det är faktiskt så. Jag har hämtat en kniv som legat bredvid min säng tidigare. Uppriktigt sagt är jag ordentligt besviken. Varför ens fråga om jag har hunden kvar? Räcker det inte med att jag blir orolig när jag ser "en likadan" bil köra förbi uppe på vägen ovanför stallet. Och varför har jag sett den så många dagar?

Nej, det här var inte roligt. Jag som för en gångs skull kände att jag hade en riktigt bra dag. Och om det här sista kan jag bara säga: Saker och ting är inte alltid vad de ter sig att vara. Vill bara påpeka att anledningen till kniven tidigare hade med något helt annat att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela