Real Time Analytics

Livet På En Kant

...och nu har jag ångest för att bilen ska brinna upp

Publicerad 2012-01-12 21:55:35 i Vanlig vardag,

Kom precis innanför dörren efter att ha fixat stallet färdigt. På vägen hem passade jag på att stoppa laddaren i bilen. Hyresvärden trodde inte på mig när jag sa att hunden gjort slut på batteriet. Det är faktiskt sant. Hunden måste ha satt på  lampan i bagaget och jag har inte märkt det. Jag höll ju inte på att komma hem från jobbet idag eftersom batteriet inte orkade starta bilen. Det var hundens fel. Nu har jag då ångest för att bilen ska brinna upp när den står här ute med laddaren i i natt(Vad konstigt det såg ut med i i natt. Heter det kanske i inatt?)

Från en sak till en annan. Bilen blir ett senare problem. Jag och hunden gjorde mat idag och jag fattar inte vad det är, men det såg ut som att ett mumintroll gått genom köket och spytt i min mat. Se själva!


Inte nog med att mumintrollet spydde på spisen. Hustrollet kastade ner en lökbit och en oidentifierbar sak från wokpåsen på golvet. Det där lilla vita ovanför det oidentifierbara är ett riskorn, men det är från gårdagens middag. Eventuellt kan det ha ramlat ner i morse när jag fixade lunchlådan. Jo, det är ju så att jag låter maten stå kvar på spisen över natten. Man dör faktiskt inte av det. I sådana fall hade jag dött för länge sedan.


Sedan kanske ni undrar vad det här nedanför är. Det ska jag svara på! Jackorna ligger på golvet av den enkla anledningen att de var dyblöta eftersom det har hällregnat hela dagen och en stor del av mitt arbete sker utomhus. Jag har inga element, jag har golvvärme, med andra ord värmen finns på golvet. Under den röda jackan ligger en fd täckesgjord som hunden har burit upp de x antal hundra metrarna som är från stallet. Det vita under den blå är en creme fraicheburk från gårdagen som hunden fick slicka ur - och nej, han tar inte upp och slänger det han får själv och uppenbarligen har inte jag plockat upp den. Sedan kanske ni också undrar varför det står en våg här. Det kan jag förklara. Igår hade jag ett behov av att torka badrumsgolvet efter min magsjukeperiod. Ett behov av att torka det med mopp, därför var jag tvungen att ta ut det som stod på badrumsgolvet dvs matta och våg. Kudden som ligger underst, ja, den låg på tvättmaskinen, men eftersom jag körde den och alla saker som ligger på skumpar av under ridturen var jag tvungen att ta ut även den. Anledningen till att den låg på tvättmaskinen var att den egentligen skulle tvättats först, men sedan kom det magsjukekläder emellan och behovet av att tvätta dem var större.

Jag har inte berättat om stekspaden som jag hittade på hundens "matplats" dvs min matta eller om fyllda soppåse nr 2 som jag precis gick ut med. Ni vet den som hunden stulit sopor ur från att den i sophinken redan var full. Soppåse nr 1 har redan varit full i några dagar.

Ja, alltså det är inte lätt att leva. Skit kommer och skit går(åtminstone om man har hund). Nej, en liten uppröjning kanske skulle vara på sin plats. Jag har iaf bara en "full" diskmaskin ståendes odiskad på diskbänken.

Nu? Jo, jag tänker soffslappa en stund innan jag funderar över andra mindre viktiga saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela