Real Time Analytics

Livet På En Kant

....och han hade liten snopp

Publicerad 2012-01-11 15:12:04 i Vanlig vardag,

På mitt jobb diskuterar vi ganska mycket. Att flytta bajs från A till B underhåller inte hjärnan särskilt mycket som ni kanske förstår. Flertalet gånger har det faktiskt hänt att vi kommit in på lite mer "snuskiga" saker. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det här på öppet forum, men vi kan kalla det snuskiga saker bara.

För ett tag sedan fick vi höra en historia som kom genom en annan som kommit genom ännu en annan. Iaf, jag vill inte berätta varifrån historien kom då hästvärlden är liten. Hursomhelst den handlade om en liten snopp.

Denna någon red en häst (som var någon annans) och den här hästen hade en hovslagare naturligtvis. Hovslagare är ju ganska ofta män, så även denna. Denna någon hade en i sin närhet som på något sätt fick ihop lite intimare umgänge med hovslagaren. När denna någon nästa gång träffar personen igen är allt den kan säga: ...men han hade ju så jävla liten snopp!

Så nu vet ni alla där ute att det springer en hovslagare lös med liten snopp. Och jag, ja jag vet ju vem det är och i min värld heter han numer "liten-snopp-hovslagaren".

Det var allt för nu kära vänner - simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela