Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu blir det lite piff istället funderar på om jag ska gå halvnaken

Publicerad 2012-01-05 22:23:27 i Vanlig vardag,

Nu har jag lagt ner städningen för kvällen och ska piffa mitt hem lite istället. Halva sängen fattas, men jag tänker ändå fixa till sovrummet. Bytte gardinder idag och nu har jag hämtat överkastet som passar till. Det blev riktigt fint. Har också hämtat hyllan som ska sitta ovanför bestämde jag.

Har lite mer saker som jag ska sätta upp imorgon också. Känns lite taskigt att sätta upp saker nu när klockan passerat 22 och jag inte vill störa min granne. Det var bättre när jag bodde i fristående hus för då kunde man ånga på så det blev varmt inne. Med ånga menar jag elda såklart. Sedan kunde jag gå halvnaken för att det var så varmt och städa och piffa inne utan att någon annan brydde sig. Dessutom sket jag i att grannen kunde se mig. Fast det är klart. Jag kan gå halvnaken nu om jag vill.

Sitter och hoppas att diskmaskinen diskar rent nu. Jag har kört samma disk två gånger redan utan att den blivit ren. Nu provar jag att köra utan diskmedel och hoppas att den bara blir lite renare än den var innan. Det kan vara så att jag packade den lite för hårt. Det var väldigt överfullt om jag ska vara ärlig.

Som bakgrundsmusik har jag Elliot Yamin och det är perfekt för piffning och mysstämning. I like my life! Imorgon tänker jag inte kliva upp och passa någon klocka heller. Ser verkligen framemot det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela