Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ni är så jävla ointressanta!

Publicerad 2012-01-05 14:24:51 i Vanlig vardag,

Idag läste jag en blogg, ja, det är inte särskilt ofta jag läser någon annans blogg. Ledsen över att behöva säga det, men ni är inte särskilt intressanta. Jag tycker inte om att läsa att du åt en grillad hamburgare till lunch eller att du går på någon fucking jävla diet. Det ligger inte i mitt intresse. När du dessutom ska börja beskriva ditt miserabla liv, dina krämpor, hur jävla less du är på ditt jobb eller vad det nu kan tänkas handla om, ja då har jag ledsnat än värre. Nej, intressant för mig är om du börjar skriva något unikt.

Skulle du beskriva hur du runkade igår, ja, då skulle jag seriöst läsa och avsett vad du än skrev och jag lovar dig, jag skulle skratta. Det, det skulle vara intressant. Läste en persons facebooksida precis och skulle du sedan beskriva hur jävla fattig du var resten av månaden då skulle jag också läsa, men antagligen inte skratta såvida du inte gjorde narr av dig själv och skrev något roligt om hur du handlat julklappar för pengarna (-i år igen). Om du sedan gick steget längre och beskrev hur illa det låg till med elräkningen den här månaden ja, då skulle vi komma till att det var något gripande och jo, jag skulle läsa igen och inte en enda gång skulle jag skratta eller säga att det var ditt eget fel.

Kom igen liksom! Lägg ner falskheten och våga vara ärlig för en gångs skull. Sluta gnäll. Oavsett vem du är i Sverige bestämmer du själv över ditt eget liv. Fast det är inte riktigt sant. Vi lever i ett fucking jävla feodalsamhälle ett exempel på det är bara det här: http://sverigessnyggastebonde.blogg.se .

Det här var inte vad jag hade tänkt skriva, men det blev så nu. Jag liksom bara ledsnade. Nåväl. Jag läste en blogg idag och faktiskt jag är nämnd där och hur ni än ser på saker så kommer ni aldrig att förstå. Det enda jag kan säga till er är att jag skrattar inte åt andras olycka samtidigt som jag kan se saker sakligt och förstå hur det hänger ihop. Vi vet aldrig den riktiga bakgrunden till varför saker händer i andras liv. Tänk på det nästa gång du skrattar eller pekar åt någon annan. Nu var det inte den länkade bloggen jag hade i åtanke. Bloggen jag läste idag den läser jag faktiskt ibland och den är riktigt ärlig trots att den handlar om diverse miserabla saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela