Real Time Analytics

Livet På En Kant

Morgonstund har guld....

Publicerad 2012-01-31 06:27:42 i Vanlig vardag,

Det är morgon nu. Morgon är ingen bra tid på dagen. Det är en tid då man helst vill gå tillbaka till sängen och sova. Själv sitter jag och dricker första koppen extremt starkt kaffe och jag kan säga dig att det behövs. Om man ser något ljus genom kaffet när man häller upp det i muggen är det för svagt. Du kanske känner lite skräck just nu, men det är sant. Mitt kaffe är så starkt.

Jag kom på att på torsdag är jag ledig. Fatta vad skönt. Då har jag tid att leta en massa och städa upp lite i stallet och så. Torsdagens projekt kommer att få bli den tomma boxen. Den ser återigen ut som crap.

Nej, vet ni vad, jag kommer inte på något roligare att skriva. Eller jo, förresten. Det är en helt absurd grej, men jag vet inte om jag kan dela med mig av den, eller om jag ska hålla på den ett tag till. Jag kanske skrämmer bort någon då.

PS. Jag har inte hällt upp kaffe än och det finns risk för en ny lockolycka även idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela