Real Time Analytics

Livet På En Kant

Måndag igen

Publicerad 2012-01-02 20:01:56 i Vanlig vardag,

Countdown! Två arbetsdagar kvar till en välbehövlig vila på 4 dagar. Kommer att bli såååå skönt. Jag ska passa på att flytta de sista sakerna hit till lägenheten och fixa en del grejer i stallet som jag vill ska vara färdigt. Sedan ska jag passa på att vila ordentligt.

I övrigt händer väl inte så mycket spännande just nu. Hade en som jag var lite intresserad av, men jag känner inte direkt för att höra av mig nu. Han åker bort två månader från i helgen och visserligen skulle jag själv kunna hälsa på om jag ville det där han är, men jag orkar som inte styra upp något just nu. Jobbigt läge om han inte skulle vara intresserad också. Nej, det får nog vara.

Om jag ska vara ärlig har nog inget annat roligt som jag tänker berätta här hänt. Hunden semestrar några dagar på pensionärshemmet. Det är både skönt att slippa honom och samtidigt väldigt tomt och man saknar honom. En av de bästa sakerna med att han inte är här är att det går att dammsuga och golvet är rent mer än just den sekunden dammsugaren drog över golvet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela