Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite olika syn på saker

Publicerad 2012-01-04 21:45:34 i Vanlig vardag,

Idag hämtade jag hunden som varit på pensionäshem i ett antal dagar. Han behövde vila och idag sa han att han var redo för jobb igen. Det förstår väl ni också att han jobbat hårt likväl som jag gjort det. Han har ju jobbat precis lika mycket som mig om möjligtvis inte ännu mer.

När vi kom till stallet för att kvällsfodra och mocka var hästarna inne och det var han lite besviken på det erkände han, men han sa att det var ok ändå. Allt verkade vara i sin ordning. Vi började med att lägga in hö i boxarna och nog tyckte han att jag sjangserat under tiden han varit borta. Det blev långa ränder från höbalen in i stallet och han undrade hur fan jag tänkt när jag sopat in spillhö mot balen och inte använt högaffel. Det var inte ok! Han var mycket besviken och det var bara för mig att lyda.

När vi var färdiga där började vi mocka. Ante stod inte still på gången och V suckade och stönade över hur utför det gått sedan han åkte. Sakta mockade jag också för han var tvungen att hjälpa till genom att äta lite bajs. Vi hade ALDRIG blivit klara annars. I Nortons box sa han att det kändes som att han stal bajset han skulle äta och han kände sig mycket osäker på det.

Hoppas han inte blir alltför besviken på mig när vi går ner imorgon och han ser hur det ser ut i dagsljus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela