Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lagt ut annons om stallplats nu

Publicerad 2012-01-15 11:10:05 i Vanlig vardag,

Sådär, då har jag lagt ut första annonsen om att jag har en stallplats att hyra ut. Den blev nog inte så bra som jag hade hoppats, men jag tänkte att jag får väl träna lite på att skriva annonser. Jag kanske skulle göra en liten research också för att se vad andra skriver och vad som är väsentligt att veta om ett stall egentligen.

Lite svårt att lägga ut bilder i annonsen då stallet ser förjävligt ut. Det kanske bara är så att man i annonsen ska skriva: Vill du att din häst får mat och vatten 365 dagar/år? Då har du hittat rätt stall. Räcker inte det? Själv är jag hellre utan både ridbana och ridhus och allt möjligt bara jag vet att hästarna får den mat och vatten de ska ha varje dag.

Jaja för alla er nyfikna och ni som är ute och snokar kan jag göra det lätt för er: Jag har lagt ut en annons och den är på Bukefalos. Nu slipper ni sitta och leta runt.

När jag skulle lägga ut numret var jag tvungen att ringa till min gamla mobil för att veta vilken nummer jag har. =) Livet är inte lätt alla gånger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela