Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jenny ♥ Ante

Publicerad 2012-01-20 21:25:59 i Ante,

Han är verkligen min prins. Idag gick vi ner i ridhuset och han var riktigt, riktigt jobbig. Asapigg och hittade på en massa hyss, men det gör inget. Jag älskar honom ändå. I slutet av ridpasset gick han ändå som den Gud han är och då har jag förlåtit precis allt.

Största delen av ridpasset galopperade vi för att han skulle göra av med all övreskottsenergi. Det är konstigt att han var så pigg idag när han inte alls var det igår och då hade han vilat innan. En sak är säker, vi anar definitivt inte vad som finns innanför deras små pannben.

Imorgon hoppas jag kunna vara med några som ska hoppa på morgonen. Jag har ju lagt upp mål med Ante nu och om jag ska nå dem är det lika bra att jobba på ordentligt. Även om han inte är i toppkondition pga lite längre vila än planerat kan man alltid rida ett lite kortare pass.

Vyn från Antes rygg i ridhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela