Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag känner mig som ett lik

Publicerad 2012-01-11 14:10:35 i Vanlig vardag,

Idag har jag vågat mig på både frukost och lunch. Frukosten gick ju bra, men lunchen skulle jag nog ha skippat. Gick ner till stallet för att fixa där medan det var ljust. Allt jag pallade med var att kratta ihop höet som hästarna dragit runt i hagen till små högar istället. Nu är det soffläge igen i väntan på att jag ska må lite bättre. Resten av stallsysslorna får jag ta senare idag. Usch alltså! Jag vill verkligen vara kry nu. Det här suger.

Internet vill inte samarbeta idag och Elsas värld som jag hade tänkt se färdigt alla avsnitt har jag inte sett nr sex av än. Jaja, det kanske släpper. Jag ska ta och fixa nytt internet. Det är bara det att det mesta brukar ta lite tid för mig och nu när jag är så här krasslig tänker jag ju inte åka iväg.

Vill bara säga en liten sak här innan jag avslutar inlägget: Jag har smittat en med min magsjuka. Har pratat med personen och den var inte så glad - Sorry?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela