Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag hoppas ni förstår....

Publicerad 2012-01-26 05:03:00 i Vanlig vardag,

...att jag ibland(läs:typ aldrig) kan vara normal. Även om det kan verka på bloggen som att jag kanske är lite besatt av vissa ämnen är jag inte alltid sådan(lägg till att jag ljuger ibland). Jag vill ju inte att ni ska tro att jag går runt och ser alla män som snoppar som går runt(läs:skulle gärna göra det). Så förhåller det sig inte(gud, vad jag önskar att det vore så).

I fortsättningen vill jag att ni ska ta det jag skriver med en nypa salt(bara när jag tappat stinget och skriver inlägg om tråkiga saker). Vissa av tankarna(läs: precis allt och lägg till en hel del som jag inser att jag inte kan skriva utan att bli påtvingad vit tröja) blir dock ibland lite åt det snuskigare hållet.

Nu hinner jag inte skriva mer. Hoppas ni får en bra dag. Jag kommer med lite updates under dagen.

Har kommit på att jag ska försöka få till en utomlandsvistelse i vår. Jag måste bara komma i kontakt med personen jag ska våldgästa(för man behöver väl inte fråga först) och det var lättare sagt än gjort när han försvann från stället där jag återfann honom. Hmm... jaja, I will find him. Började som igår och det tar väl en eller två dagar till innan jag googlat fram människan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela