Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag börjar hitta nya mål i livet

Publicerad 2012-01-19 15:42:50 i Vanlig vardag,

Efter den här mentala kursen igår har jag bestämt för att jag måste göra en uppryckning. För det första så kommer jag att börja delge de tre bra sakerna man ska komma ihåg varje kväll. Faktum är att igår lyckades jag hitta tre stycken och jag var nöjd med det.

Jag har också en hel del frågor till mig själv. Jag hade tänkt skriva de här och nu, men jag känner mig lite stressad och ska ner till stallet och rida Ante. Ett av målen jag kommit fram till från igår gäller Ante och det ska jag bara uppnå. Sedan har jag en del andra mål också. Skriver väl ner de jag kan tänka mig att delge er. En del känner jag att jag vill hålla för mig själv så länge.

Vi fick också fylla i ett papper med div mål och om de var sannolika eller osannolika. Det var väldigt intressant och vi skulle köra brainstorming. En sak jag skrev förvånade till och med mig, men som någon sa: Den var lite gullig.

Nej, nu är middagen intagen och hästen vill skutta runt och leka med mig. Han har sagt i två veckor nu att vi ska leka mer. Ante är verkligen ingen promenadhäst, men jag tycker att han har blivit mycket lugnare nu när han är ute fler timmar och äter mer hö.

Ikväll, efter att jag har sett Elsas värld ;-), kommer jag att skriva lite mer om det här med mentala träningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela