Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ikväll är det jobb igen

Publicerad 2012-01-28 09:56:01 i Vanlig vardag,

Ikväll ska jag jobba igen. Innan det ska jag hinna åka och köpa mat till hästarna, rida Norton, ta hand lite om "sjuklingen" Ante och fixa stallet, men jag börjar inte förran kl 17 så det borde gå bra. Hade jag varit pigg och alert hade jag kunnat kliva upp och rida när jag släppte ut dem. Jag är lite lat på helgerna och skulle vlja kliva upp och släppa ut dem lite tidigare, men motivationen till att göra det finns helt enkelt inte där.

Funderar på att åka en sväng förbi Hööks på vägen till foderbutiken för jag har sett att de haft halva-halva priset där dvs 75% rea och det är i min klass. Rea är det bästa som finns. I webshopen hade de inget som föll mig i smaken, men jag vet att de har annat i butiken ibland. Gjorde en snabbcheck i deras webshop nu och de hade en hel del nya saker på reasidan. Om inte annat behöver jag en ny klotång till hunden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela