Real Time Analytics

Livet På En Kant

Han sa att det var länge sedan han fick sätta på någon nu

Publicerad 2012-01-15 19:48:24 i Vanlig vardag,

Jag berättade ju för er att jag fick ett "erbjudande" häromdagen. Antar att det nog kvarstår, men jag har pratat med en annan som beklagade sig lite. Det gjorde ju visserligen den här med "erbjudandet" också. Sex veckor var det tydligen. Jag säger ju det, man ska inte ha förhållande. Det enda det känns bra för är ju att man delar på räkningarna. Det är bra. Värre är det att man måste dela säng. Jag kommer ihåg en gång när jag inte var så många år och var hemma hos en kompis. Dennes föräldrar hade varsin säng i sovrummet. Det kändes helt weirdo. Det gick liksom inte ens att styra ihop sängarna till en och jag kommer ihåg, eftersom jag är jag, att jag frågade varför de hade varsin. Idag inser jag ju bara att de fattat grejen liksom. Det är bara jobbigt att behöva dela säng. Fatta när man vill vara ifred och ska behöva känna någon annans jävla piller på huden. Nej, tack! Fram för delad säng. Hmm...jag kanske ska skita i att hämta andra delen av mikn. Jag har ju en soffa. Tål att funderas på.

Till den här sista som beklagade sig då. Han ville gärna sätta på någon eftersom han inte fått något sedan förra sommaren och nu började känna sig allvarligt desperat. Rent spontant tänker jag nu att den antagligen har ett förhållande med gemensam säng. Den andra kanske har bullat upp med kuddar emellan. Själv brukar jag använda hunden. Han ligger bra i mitten av sängen vid behov av eventuell avdelning. Dessutom är han pålitlig. Kuddar ramlar ju gärna isär och täcket är fluffigt så det går ju att platta till. Iaf så hade han inte fått sätta på någon sedan förra sommaren och det var ju tråkigt för denne.  Varför då höra av sig till mig? Nä, som singel kan du faktiskt välja och har du som mig, bara ena halvan av sängen kan du hänvisa till soffan. Jag kan berätta en sak till. Jag har faktiskt två tältsängar på loftet så om jag vill kan jag förvara två stycken däruppe. Loftet verkar ju lagom långt bort och två till som betalar räkningarna skulle ju inte vara dumt.

Vi kan ju bara hoppas att den där andre får sig något för det verkar ju jobbigt att vara desperat. Det kanske är så att vi ska råda denne att dela på sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela