Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hållaisnoppenmannen och jag diskuterar Herr Snygging

Publicerad 2012-01-12 17:31:06 i Vanlig vardag,

Berättade i förra inlägget om att jag hade svårt att somna igår kväll. Det berodde lite på min extas över mitt ökande antal läsare. Jag låg där i sängen och tänkte att jag behövde en reservplan om Hållaisnoppenmannen inte kom med något bra i vårt samtal som jag skulle kunna skriva om. Vi samtalade idag han och jag, däremot var vi inte överens. Jag berättade att jag ville skriva ett inlägg om Herr Snygging och varför jag inte vågar/vågade ringa till honom. Hållaisnoppenmannen sa då till mig att jag inte får skriva sådana saker som jag förklarade att jag tänkte skriva. Det kan tydligen vara kränkande.


Grejen är den att jag vågar inte höra av mig till honom pga. min rädsla att han ska ha liten. Jag kan inte använda fler könsord i bloggen snart, men ni fattar väl vad som skulle kunna vara litet. Det här är värsta problemet. Tänk om liksom! Vad ska jag göra då? Det är ju inte direkt så att man kan säga: "Ursäkta! Du har ganska liten. Jag skulle uppskatta om du kunde kliva av för jag tror att jag måste leta upp någon med lite större." när man ligger i sängen. (Eller?) Tänk om det skulle vara så illa att man måste ligga där och fundera på om han är inne, eller inte. Då får man ligga där och titta upp i taket och försöka typ känna efter först. Det är ju inte så att man har lust att fråga, för det är ju jobbigt både om han då så att säga skulle vara inne för det innebär ju att jag i princip säger att han har liten och sådant får man ju inte säga. Det är tabu. Skulle han mot förmodan inte vara inne ja då är det ju lika pinsamt det. Då är det som att jag antagit att han har liten. Hur jag än vänder och vrider på det blir det inte bra. Antagligen är det också så att medan jag ligger där och funderar ja, då hinner han bli färdig och då är ju svaret givet: Han var inne! (No comment needed)


Enligt Hållaisnoppenmannen får jag inte skriva sådana här saker för det kan vara kränkande för de som har liten. Men sorry alla män. Vi kvinnor pratar faktiskt om sådana här saker och tyvärr, storleken har betydelse. Bara för att göra saken ännu sämre för er som det nu skulle vara kränkande för brukar vi även prata om vilka män det är. Jag får väl säga sorry igen och ursäkta mig ännu en gång. Om det ska vara någon tröst så är det inte så att vi lägger någon större vikt vid det om det skulle vara så att jag skulle möta ”offret” på tu man hand. Här vill jag nog ändå tillägga att det med största sannolikhet är alkohol inblandat. Det enda som skulle kunna hända är att vi(kvinnorna då) vid nästa möte antingen säger: Du hade rätt! Till vår vännina. Alternativt: Nja, jag vet inte om jag är beredd att hålla med. Det finns alltså en chans för dig att bättra dig.


Hållaisnoppen mannen tyckte även att jag skulle lägga till något om kvinnor här så att det skulle bli jämnt fördelat och något negativt om båda könen, men jag vet inte om jag kan. Han nämnde något om två lövbitar som hängde och något om en prinskorv som flög runt i en korridor. Ja, ni kan ju tänka er själva hur han menade. Och det är nog sant. Det kan nog vara så också. Svårt för mig att skriva om det bara då jag inte har egen erfarenhet. Dessutom är det nog ganska omöjligt eftersom jag inte har någon prinskorv. Vi kanske måste fråga Hållaisnoppenmannen om han kan gästblogga någon dag.


Åter då till det inlägget skulle handla om Herr Snygging och att jag var rädd för att höra av mig till honom. Nu vet jag inte om det är något problem eftersom jag är jag och det är någonstans här jag inser att jag borde vara tyst, men det kan ju inte jag. Det är nämligen som följer. Sist jag träffade honom tittade jag på lite när han arbetade. Efter en stund kom jag på mig själv med att stirra. Då menar jag inte på hans skor alltså om det nu var det ni trodde. Lite mer mitt på hållet liksom. Ni vet sådär pinsamt stirrande. Nåväl, jag är van att vara pinsam. Det jag kunde konstatera var iaf att han nog inte har så liten. Paketet syntes ju så att säga. (Vi kvinnor diskuterar även om vi sett ett "paket" som verkar intressant.)

Men jag får ju inte skriva sådant här för Hållaisnoppenmannen för det är kränkande mot de som har liten penis så det kommer aldrig att bli något sådant inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela