Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fy fan för att ha häst

Publicerad 2012-01-20 17:54:54 i Vanlig vardag,

Har legat och vilat nu i soffan och känner mig kraftigt omotverad att gå ner i ridhuset. Det är fan inte roligt att ha häst vinterhalvåret i Sverige. Jag kommer att frysa arslet av mig både fingrar och tår.

Jag vet inte riktigt nyttan med att ha häst egentligen det kostar bara mycket pengar och tar tid. Det kanske är så att de passar bäst på macka egentligen? Vad vet jag? Så vitt jag vet har jag aldrig ätit hästkött.

Idag är det iaf kallt som fan och jag tänkte gå ner till ridhuset. Enda som känns nåogrlunda motiverande är att jag såg en personen med färdigsadlad häst på väg och tänkte i mitt stilla sinne: Jag rider ändå bättre än den där. Som om det skulle vara någon tröst till kylan. Min häst är dessutom bättre.

Jag är så jävla kritisk och negativ jämnt när det gäller mina egna hästar men jag vet innerst inne hur bra de egentligen är. Har man ridit hästar som gått två OS eller vunnit världscup i hoppning och sett några av världens bästa dressyrhingstar hemmaridas är man inte tappad bakom ett flöte. Värst var för ett tag sedan när jag lackade ur på en person. När jag sedan såg personen i fråga rida själv och insåg att den platsade bättre på ridskola än att ha egen häst, ja, då tänkte att va fan, nu jävlar ska jag visa dem. Så, där är vi nu!

Jag ska ner i ridhuset för jag ska slå dem jävlarna på käften genom att komma med mitt "ök" och spöa skiten ur dem. Jag ÄR en bra ryttare(garanterat bättre än just dig, om det nu inte skulle vara självaste RGB som läste) och jag HAR bra hästar. Dessutom är jag jävligt trött på att se askass ridning som i bästa fall kan uppgraderas till halvmedioker. Give me some pros, please!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela