Real Time Analytics

Livet På En Kant

Funderar fortfarande på träning, eller inte.

Publicerad 2012-01-25 17:18:31 i Vanlig vardag,

Idag var ingen toppendag, men vem fan vill läsa om det? Inte jag iaf. Sitter fortfarande och funderar på om jag ska åka och titta på den där träningen, som jag egentligen inte ens vet om den är idag eller inte. Det är ju enkelt avklarat med ett litet sms. Problemet var dock att jag var tvungen att vänta tills jag kom hem med att skicka det då jag inte hade den som ansvarar för träningens nummer. Det var inte så lätt att hitta heller kan jag säga.

Idag, till skillnad från igår, lagar jag mat. Jag har en känsla av att det kommer att bli gott. Det är köttfärsbiffar, men sås av lök och champinjoner och till det tänker jag äta ris. Gott i gott!

Får se vad jag hittar på med tottolottosarna senare för jag känner mig riktigt risig och någon ridtur är det verkligen inte tal om. En liten longering har jag funderat på. Synd att det blev tokkallt på eftermiddagen. Nåväl, bara att hämta tjocksockarna och gå ut. Hunden säger att jag är gnällig och borde skaffa päls. Enligt honom är det toppenväder idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela