Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fredag=helg

Publicerad 2012-01-27 06:03:00 i Vanlig vardag,

Tänkte vara ledig i helgen, men när ett jobb dök upp kunde jag inte säga nej. Sagt och gjort blev jag uppbokad på jobb lördag kväll. Det blir bra eftersom jag var sjuk några dagar behöver jag lite extrapengar till nästa löning.

Har en som kommer och ska provrida för att bli medryttare på söndag. Det verkar som att en del löser sig för mig.

Jag kör lite på flow just nu känns det som. Det är skönt när man kommer in i en sån period och allt bara flyter på. Säkert att jag får något bakslag någon gång, men lite kontroll känns det som att jag börjar få.

Jag hade ju värsta toppen på bloggen någon dag och sedan dalade det tillbaka igen. Det ordnar sig nog. Det är väl lite så att ju mindre man har att göra desto mer hinner man lägga på bloggen. Dvs när bloggen är bra suger mitt liv och när bloggen suger är mitt liv på topp med fullt upp hela tiden. Eller, så kan det helt enkelt vara så att ni inte läser varje sekund. =P

Nu är det iaf fredag och jag funderar på att svänga förbi systemet så jag kan ta ett glas kallt vitt vin när jag är färdig i stallet ikväll. Det skulle vara gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela