Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fick ett samtal igår

Publicerad 2012-01-21 14:22:17 i Vanlig vardag,

Igår ringde en och frågade hur jag mådde. Jag fattade inte riktigt först, men hon förklarade att jag verkar så deppig i bloggen. Oj, tänkte jag. Gör jag? Jag har inte tänkt på det så för jag är inte deppig. Anledningen till att det blir så är nog att jag skriver det jag behöver skriva. När jag väl skrivit något har det som försvunnit, är accepterat av mig, offentligt eller hur man nu ska se på det och då blir det helt plötsligt ok. Jag mår bra! Faktiskt, ni behöver inte vara oroliga. Bloggen är bara mitt sätt att någonstans nå ut.

När jag skriver knäppa och roliga inlägg är jag på topp och när jag skriver de andra är jag trött. Typ så är det. Om jag ska vara helt ärlig är jag gladare och lyckligare än jag varit typ någonsin faktiskt. När jag skriver det menar jag inte bara här och nu, utan jag menar en längre tid och jag har inga planer på att det ska ändras åt något håll annat än bara bättre.

Ni kan simma lugnt. Jag kanske ska försöka avsluta varje "deppigt" inlägg med något där ni ser att mitt liv faktiskt är så bra det bara kan bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela