Real Time Analytics

Livet På En Kant

Era lockelser

Publicerad 2012-01-15 22:24:05 i Vanlig vardag,

Jag har funderat lite sista tiden på den kraftiga ökningen av mitt besöksantal och kommit fram till några slutsatser. Mina slutsatser brukar bli väldigt enkla och av simpel karaktär. Så även denna gång.

Vissa dagar när jag är "in the mood" för att skriva ett, vad jag anser, blir det oftast något där jag gör någon form av sarkasm, ironi, parodi på mig själv. Det är så det känns att vara jag ibland också. Jag känner mig som en karaktär hämtad ur en teknad serie ibland.

Det ni i första hand lockas mest av är de sexistiskt lagda inläggen. Utan tvekan leder de ligan. Vi kan nog tillsammans konstatera att det beror på att Era hjärnor har en kraftig dragning till sexuellt relaterade saker. Vad det beror på kanske vi bör ta reda på. Det kan vara så att det ligger en undanträngd hämning angående eran sexuella sida och ni kanske behöver lätta lite på den. Jag kanske ska börja med terapeutiska inlägg här på sidan. Om ni känner att det är på det viset kan jag råda er att pröva läderpiska och handfängslen. Fungerar det, behöver ni inte fundera på vidare terapi. (Om det bara fungerar när det gäller er nuvarande partner gör ni nog lättast i att helt enkelt byta speciellt om det är läderpiskan som hjälper)

Som en stadig tvåa läser ni helst om det handlar om bajs. Ja, sorry, men så är det. Nu skriver ju jag om hundbajs mest och jag känner att gränsen nog är nådd vad gäller min egen nivå där. Det är möjligt att det någon dag dyker upp en kisshistoria för jag har två sådana på lut, men det är inte säkert.

På tredje plats kommer inlägg relaterade till mitt stall. Jag vet inte om det är det att ni vill se mig slita blod, svett och tårar i ett projekt som till viss del känns helt galen. Eller om det helt enkelt är så att ni är intresserade av hur det fortlöper. Människans innersta längtan, åtminstone svenskens, är ju ändå att se andra misslyckas. But I will not! Ett misslyckande är endast ett misslyckande i betraktarens öga.

För att sammafatta det hela kan vi konstatera att Ni är sexistiskt lagda, skulle behöva använda läderpiska och handfängslen för eran terapi. Sedan är ni intresserade av bajsets funktion i samhället(det är ju det mina hundbajsinlägg handlar om). I övrigt vill ni bara se mitt onda slit med blod svett och tårar.

Godnatt. Jag kommer att fortsätta i samma stil. Jag har funderat på att göra en lista med vad jag anser är mina tio-i-toppinlägg och det gör ont att behöva erkänna det men de kommer att handla om sex och hundbajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela