Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det var tydligen ingen bra idé, och en fet surprice åt er!

Publicerad 2012-01-04 17:58:18 i Vanlig vardag,

Ringde ett samtal igår och då fick jag reda på hur krångligt det är i Sverige med sådan här embryotransfer. Jag trodde att det var mycket lättare. Nej, det var ingen bra idé helt enkelt så jag skiter i det.

Förutom att jag hade en bajsdag på det stora hela talade dessutom min medryttare om att hon flyttar till Frankrike i februari och det suger ju. Suck! Jag får ta och leta någon ny helt enkelt.

Just nu ska jag ta en powernap för att sedan gå ner och mocka och ge hästarna kvällsmat. Tacksamt är jag ledig i fyra dagar nu och jag ska göra en helrolig sak som jag är helt 100 på kommer att ske och med största sannolikhet kommer jag att göra en annan sak. Det ska bli en fet surprice åt er. Några få vet redan, men det är typ 3-4 stycken bara. Håll ögonen öppna under helgen så kommer nog något roligt inlägg snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela