Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är synd om mig idag

Publicerad 2012-01-10 09:55:29 i Vanlig vardag,

Faktiskt är det det. Jag ligger  och i sjuksoffan. Det är inte roligt att ha någon form av magsjuka. I söndags kände jag mig lite dålig, men tänkte att det kanske var för att jag var och fikade onyttiga saker. Igår efter att jag ätit middag fick jaglite ont i magen och i natt vaknade jag och var riktigt dålig.

Nu ligger jag här trött och risig. Vägen ner till stallet för att släppa ut hästarna har aldrig varit så lång, men jag var lite smart och åt inget innan jag gick ner. Nu har jag provat att äta en macka och hoppas att det går bra.

Jag har en stark känsla att det var den där rostbiffen, ni vet den hunden stal nätet som suttit runt ur soporna igår. I söndags hade jag den på varma mackor och då blev jag lite dålig. Igår åt jag den till lunch och jag blev lite dålig under jobbet. Jaja, det lär ju gå över. Nu ligger jag iaf i soffan och tycker synd om mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela