Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är så här det oftast går

Publicerad 2012-01-06 10:06:57 i Vanlig vardag,

Jag gick och la mig igår ofärdig med det jag skulle göra. Egentligen är det ju inte städning. Jag ska stoppa in det som jag plockat upp ur kartonger någonstans. Grejen är den att det inte finns någonstans att stoppa det så jag får helt enkelt ta och stoppa tillbaka det i kartongerna. Tror inte att jag kommer att behöva något av det på ett tag heller.

Det är typ 5 timmar kvar till gästerna kommer och jag har en del att göra till dess. Det blir nog hemmet först och sedan stallet. Gästerna ville ändå titta på palatset och hästarna så det är lättast att göra det medan det är ljust. Jobbigt är att diskmaskinen inte diskade rent igår och att dammsugarpåsen är full. Det löser sig. Världen lär ju inte gå under, eller? Vill bara inflika att det absolut värsta jag vet är att handdiska. Jag verkligen hatar det. Att köra sop istället för dammsugare är ok, men disken - hate it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela