Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den här fredag den 13:e so far

Publicerad 2012-01-13 16:34:51 i Vanlig vardag,

Idag har det väl inte hänt mycket. Dagen har varit relativt lugn. Visserligen fick jag ett "erbjudande" i morse, men jag är inte så billig. Vill man ha mig får man nog kosta på lite. Då menar jag inte pengamässigt utan efter min senaste fadäs gäller det att den som vill ha något med mig anstränger sig lite. Och inga fler idioter, tack! Nu är det svårt att avgöra i förväg om det är en idiot eller inte. Förhoppningsvis upptäcks det tillräckligt fort för att det inte ska få några konsekvenser.

Angående det här erbjudandet jag fick då. Som kvinna vill man någonstans tro att ni är ute efter annat än bara sex, även om sådant inte är fallet. Annars är det ett faktum att ni får precis ingenting.Som jag sa, ni kan åtminstone låtsas. Det är inte ens ok om det är det enda vi är ute efter för det är bara ok om man är kvinna. Om man som man går ut och säger att man är ute efter en enda sak då garanterar jag att du blir kallad för skitstövel. En kvinna? Nej, hon blir inte kallad för skitstövel. Hon blir nog snarare lite hyllad på något sätt för kvinnor får egentligen inte vara sådana. Jaja, nog om det.

Det sjuka är, om jag ska vara ärlig, är att den jag egentligen vill träffa är den här idioten som jag skrev om i förförra inlägget. Jag vet, det är tragiskt, och jag vet inte varför jag vill. Jag har funderat lite över det och om jag mot all förmodan skulle träffa honom skulle jag antagligen säga rakt ut till honom "Jag pratar inte med idioter." och ni som känner mig vet att jag skulle vara extremt otrevlig när jag gjorde det. Det är nog faktiskt bara jag som kan vara så otrevlig som jag skulle vara just då. Men, men eftersom han tycker att jag är en idiot tänkte jag att det är ingen idé utan jag ska sluta fundera över det hela. Det är ju sjukt egentligen att jag har flera andra som visar intresse, men det är idioten jag vill träffa. Det kanske bara är en jävla fixidé egentligen.

Jaja, nu blir det till att fixa något till middag, hoppas att strömmen inte går och sedan gå ner till stallet lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela