Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens ridpass(+stallarbete) *blir en bildbomb*

Publicerad 2012-01-26 22:00:32 i Vanlig vardag,

Idag när jag och V hade ätit middag svängde vi först förbi och hämtade torv. Enligt honom är det ett av de absolut viktigaste sysslorna vi har i stallet och det är en av hans proffesioner.





När vi gjort färdigt fortsatte vi med nästa syssla och idag blev det att ta in hästarna. När hästarna var inne var det första de började göra att äta torven, men hallå liksom. De hade hö i boxarna. Ante la sig dessutom och rullade.






När väl det var färdigt tog jag och gjorde iordning Ante och gick ner i ridhuset en sväng. Det som blänker väldigt mycket på översta bilden är svetten i ansiktet på honom. Det blev ett tungt pass och han blev helt slut. Samtidigt som jag red pågick träning för Martin Ågevall och det var mycket nyttigt för Ante då det hände saker hela tiden. Blev väldigt trängd mot väggen en gång och det gick kalasbra. Jättenöjd med allt runtomkring och hans agerande idag.






Så här trött var vi i stallet efter ridpasset.



Sedan ägnade vi lite tid åt att fixa ett annat täcke till Ante. Snyggt va!


Det här hålet var lite större och krävde lite extra tejpbitar.


Sedan avslutades dagen med lite motion av Norton i gott sällskap av Vson som förutom att springa med hela ridpasset bredvid Norton ibland tog några varv runt honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela