Real Time Analytics

Livet På En Kant

Check!

Publicerad 2012-01-22 10:15:59 i Vanlig vardag,

Idag lyckades jag få till mina kursansökningar. Erfarenheten från den här kommunen är dock negativ. Sist kom jag inte in för att hade för bra betyg. Tragiskt! Jag behöver ju ändå läsa naturämnena även om jag inte var tillräckligt dålig i de andra ämnena. Nu ska jag åka in och komplettera med mina betyg under veckan. Jag tänkte att torsdag passar bra för det eftersom jag slutar tidigt då. Kan vara roligt att se lite av omvärlden ibland också. Normalt sett ser jag bara hyresgästerna och min kollegor. Desutom är de tskönt att klä sig i vanliga kläder ibland.

Nu är det arbete i några timmar och först tänkte jag att jag inte skulle hinna med att rida Ante idag, men om jag inte slutar jättesent kanske jag hinner ändå. Stallet är helt färdigt för dagen och Norton är det en som rider idag. Det är bara ridning av Ante som är kvar på schemat.

Jag skulle behöva städa här hemma också. Diskmaskinsmedlet tog ju slut och jag hann inte skaffa något nytt innan disken svämmade över hela köket. Nu är en del bortdiskat, men det är fortfarande annan skit framme. Jag skulle behöva köra monstersugen också, men det är jobbigt när hunden "hjälper till" hela tiden. Tvätta skulle jag också behöver göra. Blir till att köra en maskin innan jag åker så kan jag hänga den när jag kommer hem. Det är en bra början.

De kurser jag sökte in till nu var Fysik A och Engelska B.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela