Real Time Analytics

Livet På En Kant

Blev lite besviken idag

Publicerad 2012-01-13 22:12:02 i Vanlig vardag,

Faktum är att jag blev det. De senaste dagarna har det vällt in besökare på bloggen och jag har inte haft så många någon gång. Idag kom jag knappt upp till hälften. Jag antar väl att ni har annat att göra en fredagkväll än att läsa min blogg. Själv kom jag hem för en stund sedan och sitter nu och dricker en kopp te (har tröstätit några kakor också). Tröstäta kanske var fel beskrivning. Middag hade varit något bättre att äta än de kakorna faktiskt, men det skulle jag ha tänkt på innan. Jag äter faktiskt lunch och middag nästintill varje dag. Jag äter dessutom rätt nyttig mat och är medveten om vad jag stoppar i kakhålet.

Nu blir det sängen antar jag för mina ögon går typ i kors och jag har haft migrän gnolandes i bakluven hela dagen. Ska bli skönt att sova. Hoppas bara inte hunden väcker mig alltför tidigt. Imorgno är det en ny dag och gissa vad? Jo, jag ska jobba. =D Ovanligt va? Börjar bli mer ovanligt att jag är ledig en helg, men det är ok. Jag tycker om att jobba och nu verkar det som att jag är uppe i normala arbetstimmar snart igen. Jobb helar!(eller?)

Jag och hunden var ner till stallet tidigare ikväll och när jag nu hällde upp mat i hans skål ser jag det här ligga bredvid. Det är sopor han hittat sedan hästarna som stod i stallet innan stod där. För er som inte kan något om hästar är det en boots som man har nere för att skydda hoven. Vet inte om det är vad jag vill ha inne egentligen, men hunden säger att det är ett byte vi kan steka imorgon. Jag sa att jag var lite tveksam till det och då svarade han mig att den är benfri, men jag vet inte jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela