Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alltså, engelska ja, men vafan, prata så jag förstår

Publicerad 2012-01-30 18:52:57 i Vanlig vardag,

Idag träffade jag en av mina nya grannar. Snacka om att det kändes jobbigt. Han pratade ju för fan engelska. Det betydde att jag var tvungen att snabbt hitta on-knappen på hjärnan. Om ni inte visste det är det inte det lättaste att hitta den knappen när hjärnan väl är off. Det är ju inte direkt så att det är lätt att tänka i off-läget och jag har ju inte lust att säga: Men hallå, jag flyttar bajs hela dagarna hur avancerad har du tänkt att jag ska bli? Fast det är klart. Just frasen: I move poop! är faktiskt något som ingår även om hjärnan är avstängd för tillfället.

Sedan, kom det dessutom in två till, och till råga på allt kom de från Irland. Fattar ni, de pratade inte direkt så jag han uppfatta vad de sa, men som jag lärt mig tidigare räddar ett leende allt.. Dessutom känns det ok att jag kan använda min extremt korkade look ibland. Den är useful i vissa lägen och idag kom den till perfekt användning. Fast jag kanske ska tillägga att jag mer kände mig som en smurf i min mössa och jag har faktiskt hål i skorna jag hade på mig. Snacka om bra första intryck.

Iaf, hans tjej är tydligen svensk så jag kan försöka prata nästa gång hon är där. De tre irländarna var iaf astrevliga och snackade på så bra själva så jag behövde knappt andas om jag ska vara helt ärlig. Det räckte att le och se korkad ut för att lyckas göra ett bra intryck. Han sa att när de flyttat in färdigt och så skulle det bjudas "på ett glas". Ett glas är alltid bra för då uppgraderas alltid alla kunskaper inom språk väldigt omgående.

Det är lite som att man utan ett glas är på nivå retarded 0.1. Vid bara ett glas uppgraderas detta till 3.0. Dricker man vin blir det väldigt lätt 6.0 som gäller och det är enda nivån vin kommer till. Ja, jag vet inte om jag behöver fylla upp hela listan med olika graderingar: Ni hajjar vad jag är ute efter.

Kommentarer

Postat av: Jessica Morén

Publicerad 2012-01-30 19:22:06

helt underbart.. älskar ju irländare:))

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-01-30 22:29:41

Åh några singlar i gänget? Inte ska de väl bo där allihopa?



Bilden på bloggen var från den dagen ja. Dålig bild, men iaf något.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela