Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det gäller att ligga så mycket på plus som möjligt

Publicerad 2012-02-03 23:06:19 i Vanlig vardag,

Imorgon ska jag försöka få till en annons om stallplats. Sist gjorde jag bara en halvhjärtad insats när det gällde att lägga ut en. Sedan måste jag fixa iordning den tomma boxen lite. Det ligger en hel del skräp där nu. Det ska slängas när jag lämnar hunden söndag em/kväll. Usch vad tomt det kommer att vara den natten. Jag måste kanske skaffa mig en godnattsaga.

Jag har några projekt till i stallet och åtminstone en av dem kommer att utföras i helgen. Det är lite smarta grejer. Vet ni hur skönt det är att kunna bestämma själv hur man vill ha det? Inte? Prova att ha eget stal. Var lite smart idag eftersom det är kallt nu. Tog det vatten jag brukar ha i hinkarna under natten för att fylla med på morgonen och ställde i den uppvärmda sadelkammaren. Dit tänkte jag ta vattenhinkarna som hänger i boxarna imorgon och ställa in på tining. Jag tänkte att det kunde vara ett smart drag.

Imorgon, om grannen håller på att flytta in, tänkte jag också erbjuda mig att hjälpa till lite. Det är ALLTID bra att ligga på plus. Jag jobbar på den biten numer.  Plusbiten alltså. Det går kanske inte bra på alla plan, men en hel del.

Jag ska fundera på vad som är riktigt bra med stallet. Det kanske inte är snyggast, men allt beror på hur man ser på saken. Det här stallet har sina fördelar även det. Det gäller bara att lyfta fram de bra sakerna och få de mindre bra att framstå så bra de bara kan bli. Det är väl det som är att sälja.

Det blir nog en liten update här på bloggen imorgon till morgonkaffet. =)

Nu ska jag ta mig till engångsligget. Ni kan ju fortsätta fundera på vad det är, eller ta er en tur till ICA.


Jag tog de här bilderna en kväll när jag gick hem från stallet. Vilken tycker ni bäst om? Vilken tycker ni är bäst som bild?




Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2012-02-04 15:20:19

fina vinterbilder, jag gillar den första mest.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela