Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tänk vad mycket man kunde göra annars

Publicerad 2012-02-06 06:28:33 i Vanlig vardag,

Sitter och ska alldeles strax åka till jobbet. Jag har ingen lust, men jag är ju precis som 99% av resten av folket. Den enkla anledningen till att jag inte vill åka är verkligen simpel. Det tar så mycket av min tid. Jag vill inte spendera en tredjedel av dagen på arbete - faktiskt!

Jag måste se till att bli multimiljonär så jag äger min egen tid. Fatta vad skönt att kunna bestämma 100% över sig själv och slippa Feodalsveriges misär. Det skulle vara något. Nej, jag är inte så bitter. Bara just nu när klockan är astidigt och jag inte har lust att åka till jobbet. I fredags var det inget roligt att jobba för det var en person som var jävligt otrevlig och tyckte att en sak var mitt fel fast det inte var det. Suck! Puh! Nej, det var inte roligt.

Tur att jag har mitt eget när jag kommer hem. Nu måste jag dock åka. Ha en bra dag vänner. Just det, måste väcka liv i hunden också. Han har däckat totalt i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela