Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stallplatsen

Publicerad 2012-02-10 06:40:27 i Vanlig vardag,

På söndag kommer det en och tittar på stallplatsen. Hon ringde igår och jag hoppas det är något bra. Det lät som att det var något för henne och varken jag eller min hyresgäst vill ha någon krånglig. Det är så lugnt och skönt nu med bara två. Fick beröm igår för att det såg fint ut utanför stallet av en som hälsade på och det var roligt. Det peppar en lite mer att hålla det snyggt. Just nu ligger det en massa sopor i den tomma boxen, men hellre där än att det syns.

Jag som trodde att jag hade värsta flytet här och bara kunde glida med på bloggen. Nu hade snittet gått ner en person per dag och jag kan utan att ljuga säga att jag inte skrivit så bra inlägg heller. Uppryckning! Bra inlägg är ett måste, men jag har haft så mycket att göra under veckan och då är man trött när man kommer hem. Inläggen då blir bara för att berätta vad som hänt under dagen och inte så underhållande.

Nej, nu är det dags för arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela