Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stallarbete idag

Publicerad 2012-02-11 10:24:28 i Vanlig vardag,

Precis här och nu ska jag och Vson gå ner och arbeta i stallet. Vi har mycket att göra idag. Imorgon kommer en potentiell hyresgäst och tittar på den tomma boxen. Just nu är den FULL med skräp. Det är inte ok. Vi ska städa ur den.

Sedan ska vi ta en uteritt med Norton. Ante ska också få motion. Vi måste mocka till alla hästar. Köra ut hö. Snygga till utanför stallet.

Vson säger att han vill tillägga att han ska mocka hagen(dvs stjäla bajsklumpar och lägga utanför), Ta bort isklumpar som vi lämnat vi "vattenhålet" i hagen. Han säger att han måste städa för hästarna kan halka. Jaja, säger han det så är det så. Vi måste också fylla mat, men han säger att det ska han bara kontrollera att jag gör rätt. Jag tog ner skruvdragaren tidigare i veckan för det behövs fler krokar i sadelkammaren och lite i stallet. Det blir nog bra det här. =)

Mycket arbete och bilder utlovas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela