Real Time Analytics

Livet På En Kant

Så här känns det efter ridning

Publicerad 2012-02-06 21:57:19 i Vanlig vardag,

Jag sitter i en av mina fåtöljer just nu. Ni anar inte hur trött jag är. Det känns som att hela kroppen kollapsat. Det har den givetvis inte, men jag är bokstavligen helt slut. Om några minuter är det sängen som gäller och jag kommer definitivt inte ha några sömnsvårigheter.

Är det verkligen så här trött man är efter en liten ridtur. Visserligen gjorde jag en hel del annat och jag har haft träningsvärk på vissa delar av kroppen fast jag inte gjort något. Konstigt, men ibland blir det väl bara så. Med att göra ingenting inkluderas det vanliga arbetet i stallet. Dvs köra ut 40 kg hö med skottkärra. Höet plockar inte av sig själv från balen och lägger sig i skottkärran om ni nu trodde det. Jag mockar, bär vatten och allt annat krafs man kan tänka sig i ett stall ni vet sopa gången och sådant. För mig är det att göra ingenting. Det är ju det jag gör efter jobbet, där gör jag inte heller så mycket. Idag mockade jag bara 5 eller 6 boxar och gick väl som vanligt 24000 steg eller vad vi nu går. Som ni märkar har jag BARA gjort det jag gör varje dag. Jag förstår faktiskt inte varifrån träningsvärken kommer. Det blir en liten tankenöt.

Nu ska jag däcka i sängen iaf. Jag kan ju alltid hoppas på att jag vaknar pigg och utvilad imorgon. En dusch precis innan kommer att sitta fint. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela