Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ni, paranoida jag och bloggen!

Publicerad 2012-02-23 19:26:55 i Vanlig vardag,

Vi måste diskutera det här med bloggen nu. Det finns något som är lite jobbigt i dagsläget. Jag gjorde ju en pinsam grej häromdagen. Inte bara häromdagen iofs. Nu vet både ni och jag att jag göra pinsamma grejer mest hela tiden, men nu var det en sådan här extra pinsam grej. Det är till och  med så att jag inte ens VÅGAR skriva det här på bloggen. Och det beror på en enda sak, eller två iofs.

Ett; Jag fick ett besök här igår på bloggen som var "lite fel". Det var en googlesökning. Vanligtvis när det kommer en googlesökning är det på negerkukar. Det var inte det här. Det här var mer unikt. Negerkukar är ju som en par om dagen. Dessutom var den här sökningen från fel del av Sverige. Två; Jag är ju paranoid. Vi har pratat om det förut. Det är möjligt att jag borde ta bort trackingkoden. Det skulle göra mitt liv enklare. Jag tror som någonstans att jag har kontroll. I trackingprogrammet kan man döpa folk. Jag döpte en besökare. Vi kan säga att jag döpte honom till Pelle(Pelle heter egentligen något annat, men han är en man). Pelle var in och besökte min blogg en hel del. En dag kommenterade Pelle bloggen - som Nina. Vadå Nina tänkte jag? Det är ju Pelle, men varför kallar Pelle sig för Nina? Ja, ni fattar kanske. Jag har ju noll koll. Det är bara googlesökningarna jag ser.

Nu har ju jag ångest över min pinsama grej, det som jag inte ens pallar att skriva om, för jag fick en googlesökning, som jag i min lilla paranoida hjärna gjort om lite. Tro mig, när denna googlare dessutom var tvungen att googla sig fram hit idag igen blev jag ännu mer paranoid.Tänk om skulle vara just fel person? Jag brukar ställa mig frågan: Måste jag dö? Svaret är alltid nej. Lite ångest däremot bjuds det på fritt just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela