Real Time Analytics

Livet På En Kant

Morgonstund har....

Publicerad 2012-02-05 10:49:41 i Vanlig vardag,

Det var fan skitkallt ute idag. Termometern stod bara på -15,5, men det är bra mycket kallare än så ute. Jag tycker ändå att det är ganska skönt bara man har tagit på sig kläder. Jag tog lite kort i morse, men telefonen dampade och det var bara den suddiga bilden den hade sparat när jag skulle lägga över dem här.

De andra bilderna blev mycket bättre. Det är inte mycket som går uppemot en lantismorgon.


Ante och Vson har roligt i hagen.


Vson leker innan vi går upp och äter frukost.


Idag ska jag fixa stallet först. Igår gjorde jag misstaget att inte motionera hästarna medans det var sol ute och på kvällen han det bli sjukt kallt. Idag blir det först motion av hästarna medans det är ljust. På kvällskvisten ska jag åka och lämna hunden. Han ska bli "pansjis", vet inte om det finns någon stavning på det ordet, men han ska vara det imorgon på dagen. Hans tant är ledig och han ska få bo där då under dagen medans jag är på jobbet. När jag lämnat honom ska jag åka och äta middag. Sedan tillbaka och natta hästarna.

Härligt att träffa lite folk utanför stallet. Jag har ju jobbat varenda helg sedan jättelänge och den enda helgen jag var ledig här förut hade jag gäster hemma. Det har inte blivit mycket åka ut däremellan. Man orkar liksom inte.

Det är lite om dagen. Jag tar nog några bilder så ni kan få se. Jag ska upp och duscha och så innan jag åker iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela