Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kontaktannonser i fyllan och villan!

Publicerad 2012-02-04 22:08:03 i Tvåbenade problem,

Jag gick precis ner och fodrade hästarna sista gången. Idag fick de gå in lite tidigare eftersom Hyresvärden så snällt tinade vattenkopparna. Mina hästar får stå utan hink i natt, men hyresgästen fick naturligtvis sina hinkar. Det stod på tining inne i sadelkammaren. Mycket praktiskt. Mina hästar står utan av den enkla anledningen att det är bra om det är lite rotation på vattnet. Om det frusit när de går ut imorgon får de lite vatten i hink bara.

Jag måste berätta något pinsamt. När jag gick ner alldeles nyss gjorde jag lite av en fyllegrej. Jag hälsade på nya grannen, men eftersom jag inte var helt nykter stöp jag. Ni vet en sådan där fyllesnubbla. Pinsamt! I know! Fyllesnubbla är alltid pinsamt så länge den som ser inte är minst lika full. Då märks det ju inte. Nu kan vi bara hoppas att han trodde att jag snubblade på hunden för jag höll i den i halsbandet när vi passerade.

Jaja, jag har sedan ett tag varit medlem på Badoo. Det är typ någon dejtingsajt. Jag är nog medlem på fler, men det är inte riktigt min grej det där. Jag blev avskräckt första gången jag försökte träffa någon på nätet och är sedan dess förstörd på den fronten. Jag tror liksom inte på det och då är det ingen mening. Nu blev jag iaf lurad att gå med på den här sidan och nu undrar jag.

Vem fan är intresserad av att dejta den här?


Det här är alltså en profilbild på någon på sidan. I don´t know who för då hade jag lät blockerat. Men asså jag menar. Vem fan vill träffa det där? Ja, om nu personen mot all förmodan skulle gå in här någon gång och se sig själv på bilden jag döpt till galning kan den bara ta och inse att den borde uppgradera sin profilbild. För dens egen skull hoppas jag att den verkligen inte ser ut sådär för isf kommer det inte ens att hjälpa med nätdejting. Bilden ser hämtad ur direkt från ett psyke alternativt som ett foto vid en amerikansk häktning. Alltså snälla. Help him please. Byt bild! Han kanske inte ser så galen ut i verkligheten, men han lär knappast få några dejter på den sidan. I min värld ser han ut som en psykos. Kanske är det han som är min nya stalker? Jo, för jag har en sådan, och den är ny. Det är inte den gamla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela