Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag har köpt ett engångsligg!

Publicerad 2012-02-02 22:00:18 i Tvåbenade problem,

Idag åkte jag på ICA Maxi. Jag hade lagt ned det här med engångsligget, eller det är nog mer så att det rann ut i sanden. Jag har annat att tänka på. Det är lite kris när både bröd och Bregott är slut. Frukosten blir lite jobbig. Det är klart att det går, men jag orkar inte och har inte tid att göra något annat på morgonen än en simpel macka(med ost).Nu gick jag runt lite på ICA och fördrev lite tid. Visste ni att man kan hitta massor där?

Helt plötsligt öppnade sig ett ljus från ovan. Det var som om en ängel kom flygandes ner. (Det kan till och med ha varit självaste Gud. Just då kändes det som det.) Framför mig uppenbarade sig ENGÅNGSLIGGET. Först förstod jag inte vad det var som hände. Tiden stannade upp och allt runtomkring mig bara försvann. Det fanns bara jag och engångsligget. Känslan inom mig var total. En hel evighet stod jag där och bara tittade på det. Lyckan när jag stoppat ned det i korgen och rullade vidare mot kassan, med ett leende på läpparna, måste ha varit den största lyckan i mitt liv.

Jag la upp alla varor på bandet och redan på vägen mot kassan hade jag bestämt mig för att fira med en Cola Zero. Jag kunde inte låta engångsligget åka banden själv, naturligtvis ville jag se att det verkligen stod engångsligg när det zappades. Spänningen går inte att beskriva när jag såg det åka fram på varubandet. När kassören sedan zappade det och jag såg Engångsligg komma upp på skärmen sken jag som en sol mot kassörskan. /som måste ha trott att jag var stendum/ Jag betalade och såg att hon lagt engångsligget vid sidan av bandet. Det är bra att ICA är rädd om dem. Det måste ju vara deras bästa vara genom tiderna.

Nu sitter jag här hemma och bara väntar på att få gå till sängen, med engångsligget såklart. Vi ska sova i mitt sovrum i natt.

Tror ni jag kan lämna tillbaka det imorgon om jag inte är nöjd? Någon form av garanti måste de ju ha. Jag kanske kan få byta iaf. Ett tillgodokvitto brukar man alltid kunna få.

Tänk att jag fick det för bara 29:-. Den andra som köpt det fick ju betala hela 55:-
Jag har köpt ett engångsligg på ICA MAXI Arlandastad!

DN

Kommentarer

Postat av: Nathalie

Publicerad 2012-02-02 22:31:01

Asså jag fattar inte det där med engångsligg :-/ vad är det alla har köpt som heter så? :-S

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-02-02 22:33:26

SV: Nog vill jag se Paris alltid, men jag tycker att distansförhållanden är jobbiga. Blekinge var långt bort nog och Frankrike ligger ju en aaaningen längre bort.

Schysst med engångsligget! Hoppas det är värt de där 29.90 ;)

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-02-02 22:46:43

SV: ja visst finns det folk närmare. Jag har en som bor på andra sidan motorvägen bara som jag hoppas lite på ;) Japp på badoo!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela