Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag failade igår

Publicerad 2012-02-16 06:01:17 i Vanlig vardag,

Det var fan tragiskt, men jag orkade inte gå ut med höet till hagen. Jag ska gå ner nu och göra det när jag släppt ut hästarna. Jag hatar att göra det på morgonen så jag fattar inte varför jag inte gör det på kvällen ändå. Det tar liksom bara en kvart. Det är lätt på kvällen, men faktiskt ganska mycket tid innan jobbet.

Idag kommer medryttaren till Norton. Jag hinner nog skriva inlägget om hovarna innan hon kommer. Det är synd att jag inte passade på att ta en bild när hovslagaren var där så ni hade kunnat se hur det INTE ska se ut. Det var inte så att det var hovslagarens fel, inte alls. Det var en annan som hade satt på bakskorna sist, men det var inte hans fel heller.

Nu måste jag iaf gå så jag inte kommer försent till jobbet. Vson ligger och sover fortfarande, men han brukar få sjukt med fart när jag säger ut, hästarna, åka bilen, följa eller något annat bra ord. Säger jag stanna hemma sloknar öronen omg och han blir galet sur.
Enligt honom har vi mycket viktiga arbeten som väntar under dagen. Det här med att släppa ut hästarna var enligt honom ett stort lyft i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela